Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Hummus
10 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Molten Lava Cake
45 min
Layered Mexican Dip
25 min
Hummus
10 min
Floating islands
40 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.