Geräte und Zubehör
Plum Clafoutis
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
-
butter at room temperature, to grease
-
2 - 4 tbsp turbinado sugar, divideddemerara sugar divided2 - 4 tbsp
-
plums ripe but firm, halved, stones removed (see Tip)25 oz
-
lemon1
-
sugar plus 1 tbsp for plums3 oz
-
½ vanilla bean pod, seeds scraped outvanilla extract1 tsp
-
large eggs2
-
whole milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt¼ tsp
-
confectioners sugar to dust1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
132 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1019 kJ /
244 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chili Cheese Dogs
50 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Homemade Lemonade
10 min
Steamed Egg Cups
20 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Red Berries and Yogurt Smoothie
5 min