Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 Min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Super Green Juice
10 Min
Peach Yogurt Ice cream
20 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Tropical Smoothie
5 Min
Green Day Juice
5 Min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5 Min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Tres Leches Cupcakes
45 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min