Lam med urteskorpe, ertepuré og asparges
TM5 TM6

Lam med urteskorpe, ertepuré og asparges

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Lam med urteskorpe

  • ½ ss vegetabilsk olje
  • ½ ss smør, usaltet, pluss 20 g myknet
  • 1 - 2 lammecarré (600-700 g totalt), tykke lag av fett fjernet
  • havsalt, til krydring
  • malt svart pepper, til krydring
  • 1 skive brød, revet i biter
  • 2 hvitløksfedd
  • 5 g persilleblader, ferske
  • 3 - 4 kvister timian, fersk, kun blader
  • 1 sitron, kun finrevet skall
  • 20 g olivenolje
  • 1 ss dijon sennep

Ertepuré og asparges

  • 500 g vann, kokende
  • 250 g grønne erter, frosne
  • 350 g asparges, tørre ender fjernet
  • 30 g kremfløte
  • 20 g smør, usaltet, myknet
  • ½ ts havsalt
  • 2 klyper malt svart pepper

Nährwerte
pro 1 porsjon
Brennwert
1763 kJ / 424 kcal
Eiweiß
22.8 g
Kohlenhydrate
13 g
Fett
30 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte