Lapskaus
TM6 TM5 TM31

Lapskaus

5.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g løk
  • 100 g gulrot, delt i 2
  • 100 g persillerot, delt i 3
  • 100 g kålrabi, i 4 cm x 4cm
  • 50 g purreløk, kun det hvite, vasket
  • 500 g biffkjøtt egnet til stuing, i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
  • 10 g nøytral olje
  • 1 ½ ts salt, pluss ekstra etter smak
  • 400 g vann
  • 400 g poteter, skrelt, i biter
  • 2 oksebuljong terning (til 0,5 l)
    oder 2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske, til pynt (optional)
  • pepper, malt, etter smak

Nährwerte
pro 1 porsjon
Brennwert
1296.9 kJ / 310 kcal
Eiweiß
31.6 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Fett
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Ballaststoffe
5.1 g
Natrium
2220.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte