Kremet fiskesuppe
TM6 TM5 TM31

Kremet fiskesuppe

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g laksefilet, fersk, i biter (2cmx2cm)
  • 200 g torskefilet, uten skinn, i biter (2cmx2cm
  • 2 ts salt
  • 1 ts korianderfrø, hele
  • 10 g solsikkeolje
  • ½ løk, delt i to
  • 2 hvitløksfedd
  • 80 g fennikel, uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)
  • 80 g sellerirot, delt i biter (ca. 5 cm)
  • 50 g purreløk, kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)
  • 300 g vann
  • 400 g melk
  • 2 ½ fiskebuljongterninger (til 0.5 l)
  • ½ sitron, saft og skall, revet (kun det gule)
  • 1 laurbærblad, tørket
  • 300 g fløte
  • 2 ss smør
  • 1 klype salt
  • 1 klype hvit pepper

Nährwerte
pro 1 porsjon
Brennwert
1606.1 kJ / 383.9 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
10.2 g
Fett
31.2 g
gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Ballaststoffe
1.3 g
Natrium
146.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte