Geräte und Zubehör
Ovenbagte laksefrikadeller
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 portioner
Zutaten
-
persille, frisk kun blade3 kviste
-
løg kvarte50 g
-
vand800 g
-
kartoffel i tern (1 cm)650 g
-
fersk laksefilet, uden skind400 g
-
mayonnaise20 g
-
citronsaft10 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
ingefær, stødt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
rasp30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
132.2 mg
Eiweiß
16.6 g
Brennwert
1125.1 kJ /
268.9 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
23.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensommerens favoritter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Indisk karry med rejer
30 Min
Laks med citronhollandaise, asparges og ris
45 Min
Laks i svampeflødesauce med kartofler
50 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 Std. 15 Min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Laks med grøntsagssovs
Keine Bewertungen