Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
oder ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
oder 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2521 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 32 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- Natrium
- 773 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fusilli cu pui și ciuperci
40min
Paella cu chorizo și crevete
45min
Pui cu lămâie și usturoi
30min
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Cotlete de porc cu portocală
2 Std. 25 Min
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1 godz. 10 min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Keine Bewertungen
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1h 30min
Vită Stroganoff
40min
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Tocăniță de pui cu mazăre
1 Std. 15 Min
Cartofi cu usturoi și chimen
1h