Geräte und Zubehör
Stekt biff med caponata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
olivenolje pluss 1 ss30 g
-
paprika, blandet delt i biter (2 cm)200 g
-
løk delt i tynne skiver (2 mm)80 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)150 g
-
squash delt i biter (2 cm)150 g
-
kapers, syltet drenert10 g
-
pinjekjerner10 g
-
biffstrimler500 g
-
hvitløksfedd1
-
balsamico15 g
-
cherrytomater delt i to130 g
-
havsalt1 ts
-
sukker½ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
832 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1323 kJ /
317 kcal
Fett
17 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Høstmiddager
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen