Geräte und Zubehör
Baget ekmek
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
30 dilim
Zutaten
-
su330 g
-
1 tk instant kuru hamur mayasıtaze maya ufalanmış10 g
-
sıvı yağ yağlamak için
-
un serpmek için ekstra un500 g
-
tuz1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 dilim
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
253.1 kJ /
60.4 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Köy Ekmeği
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min