Geräte und Zubehör
Hazlenut and Sunflower Spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 10 Min
350 g
Zutaten
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Eiweiß
14 g
Brennwert
2327 kJ /
556 kcal
Fett
53 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Modern Vegetarian
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Cocktail Sauce
5 Min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 Std.
Olive and Mozzarella Farfalle
30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 Std. 30 Min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min